Snel van uw ongedierte af? Bel direct: 06 16 15 4042

Wil je het eerst zelf proberen?

Het is natuurlijk fijn en vaak kostenbesparend als je het ongedierte probleem zelf weet op te lossen. Om hierbij te ondersteunen hebben wij voor de top 10 ongedierte de beste bestrijdingsmiddelen samengesteld. Kom je er niet uit? Bel ons gerust op: 06 16 15 4042

Heeft uw huisdier ergens last van?

Muizen bestrijden

Muizen zijn een veel voorkomend probleem, in grote steden maar ook op het platteland. Wij hebben een top 3 van bestrijdingsmiddelen tegen muizen voor u samengesteld. Deze kunt u veilig bestellen en proberen. Lees voor het gebruik wel goed de gebruiksaanwijzing!

Muskil Pasta Fluo-NP
Muskil Pasta Fluo-NP

Muskil is het eerste muizenvergif met 2 werkzame stoffen! Door de gepatenteerde 2 in 1 formule werkt Muskil Pasta Fluo-NP sneller en effectiever, ook tegen resistente muizen. Muskil Pasta Fluo-NP bevat daarnaast ook nog een fluorescerend ingrediënt dat ervoor zorgt dat u met een UV-Lamp eenvoudig de uitwerpselen van muizen kunt volgen / traceren.

Bestel snel!
Snap-A-Mouse
MUIZENKLEM SNAP-A-MOUSE

Deze sterke muizenval kent een zeer verfijnd vangmechanisme. De gevangen dieren kunnen zonder dat het dier wordt aangeraakt, worden verwijdert uit de klem. Goed te gebruiken in situaties waar een snelle reductie van populaties nodig is.

Bestel snel!
Voerdoos muis
VOERDOOS MUIS INCL. MUIZENKLEM + SLEUTEL

Deze voerdoos bevat een muizenklem waarmee u gemakkelijk muizen bestrijdt. Hij is zeer veilig in gebruik dankzij sluiting d.m.v. een sleutel. De inspectiegleuf in het deksel geeft u de mogelijkheid om te inspecteren zonder de box te hoeven openen. Ook is deze voerdoos gemakkelijk aan de vloer te bevestigen dankzij de voorgeboorde gaten.

Bestel snel!

Ratten bestrijden

Muizen zijn een veel voorkomend probleem, in grote steden maar ook op het platteland. Wij hebben een top 3 van bestrijdingsmiddelen tegen muizen voor u samengesteld. Deze kunt u veilig bestellen en proberen. Lees voor het gebruik wel goed de gebruiksaanwijzing!

Snap-A-Rat
RATTENKLEM SNAP-A-RAT

Deze sterke rattenval kent een zeer verfijnd vangmechanisme. De gevangen dieren kunnen zonder dat het dier wordt aangeraakt, worden verwijdert uit de klem. Goed te gebruiken in situaties waar een snelle reductie van populaties nodig is.

Bestel snel!
Voerdoos rat/muis
VOERDOOS RAT/MUIS DUAL BAIT INCL. RATTENKLEM

Voerdoos voor ratten en muizen. Deze voerdoos wordt geleverd inclusief rattenklem! Onmisbaar voor iedere boer en buitenmens.

Bestel snel!
Doorloop val
DOORLOOPVAL GROEN

Zodra de doorloopval gezet is zal er een dier op het lokaas afkomen. Wanneer deze het lokaas probeert te eten zal hij op het plateau moeten gaan staan. Zodra het plateau beweegt zullen de ijzeren pinnen aan de zijkant van de kooi van elkaar af schieten. Op dat moment vallen de klepjes aan beide kanten van de kooi dicht. De kleine klepjes zullen op het weerhaakje rusten zodat het dier geen mogelijkheid heeft om te ontsnappen.

Bestel snel!

Vlooien

Vlooien zijn een heel vervelend ongedierte, die je overal in huis terug kan vinden. Vaak meegebracht door huisdieren. Wij hebben diverse oplossing uitgezocht die u zelf kunt proberen om van de vlooien af te komen. Lukt het niet? Wij staan u graag te woord.

No Fly bestrijdingsmiddel
NOFLY (60 G/L ALFA-CYPERMETHRIN)

No Fly is toe te passen in combinatie met een rugspuit of lage drukspuit, maar met een plantenspuit gaat het ook prima. No Fly is bestemd voor de behandeling van opslagplaatsen, zoals stallen, schuren, lege silo’s en bedrijfsruimten, fabrieken, keukens, kantoren, ruimten aan boord van schepen, alsmede woon- en andere verblijfsruimten. Tijdens de behandeling mogen geen mensen en huisdieren, nog onverpakte voedingsmiddelen in de ruimte aanwezig zijn.

Bestel snel!

Mollen bestrijden

Mollen zijn een lastig probleem en kunnen eenvoudig je hele tuin over hoop halen. Bekijk snel onze oplossing voor dit probleem.

Mollenklem
MOLLENKLEM MET HANDVAT

Robuuste verzinkte mollenklem die eenvoudig te zetten is.

Bestel snel!

Mieren bestrijden

Een kwalitatief goede manier om mieren te bestrijden.

Mieren lokdoos
MIERENLOKDOOS LUXAN

Dé effectieve manier van mieren bestrijden in en rondom huis. De mieren zullen het middel meenemen naar het mierennest zodat het gehele nest effectief van binnenuit wordt bestreden.

Bestel snel!

Motten bestrijden

Houd je kleren heel en bestrijd motten op een veilige manier!

Kleefval voor kleermotten
BIOLOCK KLEERMOT KLEEFVAL

Biolock Kleermotval. Dé kleermotval op de markt. De Biolock Kleermotval (BIOL003) is 3-delig en door op de geperforeerde lijnen af te scheuren ontstaan 3 losse vallen. De perfect werkende kleermotval

Bestel snel!

Spinnen bestrijden

Spinnen zijn een handige hulp tegen andere insecten, maar je wilt ze natuurlijk niet overal...

Spinnen bestrijden
SPIN VRIJ SPRAY & CONCENTRAAT

Spin Vrij weert spinnen en insecten en reinigt de ondergrond van uitwerpselen van spinnen en insecten. Spider Free's® Insect Clean weert spinnen en insecten (zoals luis, vliegen, muggen, wespen, witte vlieg en spin) en reinigt de ondergrond (in de open lucht) van fecaliën van spinnen en insecten.

Bestel snel!

Wespen bestrijden en preventie

Wespen kruipen graag waar jij ze het liefst niet hebt, wij hebben diverse middelen uitgezocht voor de preventie van wespen.

Wespen preventie
BIJENBEKJE SPOUW

Ongedierte zoals wespen en muizen maken graag gebruik van de stootvoegen in spouwmuren. Bijenbekjes zorgen ervoor dat uw spouwmuur blijft ventileren maar vrij blijft van ongedierte.

Bestel snel!
Wespenval fles diy
WESPENVAL OP FLES (WESP & VLIEG)

Kunststof draaidop om op een kunststof drinkfles(je) te plaatsen voor het vangen van vliegende, wespen en andere insecten. In de zon en uit de wind ophangen (op ongeveer 1,5 meter hoogte) voor optimale vangst. Ideaal in de buurt van bomen, dierenverblijven, tuin en terras.

Bestel snel!
Wespen val
WESPENVAL UNIEK INCL LOKSTOF

Wespenval Uniek “Natural Control” is uitermate geschikt en effectief. Perfect voor gebruik buiten in de tuin, terras, stal, manege, mesthoop, composthoop, kennels en afvalplaatsen.

Bestel snel!

Alles voor uw Hond

Speeltjes, anti-vlooien middelen en top brokken!

Vlooien en Teken-band Hond
BOLFO PLUS HOND TEKEN- EN VLOOIENBAND

Ter bestrijding van teken, vlooien op honden en ter voorkoming van een herbesmetting. Indien de halsband continu gedragen wordt, blijft hij werkzaam tegen teken en vlooien gedurende maximaal 6 maanden

Bestel snel!
Practic vlooienmiddel hond
PRAC-TIC TEEK&VLO

Voor kleine honden ter behandeling en preventie van vlooien en teken besmettingen. Spot-on oplossing voor uitwendige toediening op de huid.

Bestel snel!
Top brokken hond
TOPBROK EXCELLENT HOND

Excellent Topbrok is een gevarieerde voeding voor iedere volwassen hond. Excellent Topbrok beschikt over een totale samenstelling van vitaminen en sporenelementen die uw hond in een topconditie brengen en houden. Excellent Topbrok wordt zeer goed opgenomen door de combinatie van vers vlees, kip en granen.

Bestel snel!
Top brokken hond
Alles voor uw Hond

Bestel snel!

Alles voor uw Kat

Anti-Vlooien middelen, maar ook het beste voer!

Vlooienmiddel kat
ADVANTAGE KAT VLOOIEN

Advantage Kat Vlooien. Spot-on oplossing tegen vlooien voor katten.

Bestel snel!
Vlooien druppels kat
AMFLEE 50 MG SPOT-ON KAT

Amflee 50 mg spot-on oplossing voor katten. Behandeling van vlooien- en tekeninfecties. Dien lokaal op de huid 1 pipet van 0,50 ml per kat toe.

Bestel snel!
Top voer voor katten en kittens
MAX KAT EN KITTEN

Volledig uitgebalanceerde 5 sterren-voeding voor katten van jong tot oud. Met Max krijgt de kat maximale voeding!

Bestel snel!
Alles voor uw kat
Alles voor uw Kat

Bestel snel!

Vragen of prijsopgave aanvragen

Bent u op zoek naar een deskundige en discrete ongediertebestrijder in Midden-Nederland? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u snel bij ongedierteoverlast of een ander ongedierte probleem.
Bel: 06 - 16 15 4042 (7 dagen per week, tussen 8:00 en 22:00 uur) of vul onderstaand formulier in voor een prijsopgave of het maken van een afspraak.

Velden met een * zijn verplicht