Snel van uw ongedierte af? Bel direct: 06 16 15 4042

Amersfoortse Ongediertebestrijding

Ongedierte bestrijden wij doeltreffend!

De Amersfoortse Ongediertebestrijding AOB is een bedrijf met jarenlange ervaring in het bestrijden van ongedierte. Wij werken veel voor zowel bedrijven, overheden en maar ook particulieren. Wij hanteren een eerlijke prijs en werken graag samen aan duurzame oplossingen. Bent u opzoek naar een persoonlijke en klantgerichte service? Wij helpen u graag!


Met onze specialisatie in ongediertepreventie en -bestrijding zijn wij uniek in uw regio. Gevestigd in Hoogland werken wij graag voor zowel particulieren als bedrijven in de regio ten noorden van de stad Utrecht.

Baltus Reinhart
Gecertificeerd bestrijdingsspecialist

Mijn naam is Baltus Reinhart, eigenaar van dé Amersfoortse ongediertebestrijding. Ik help u graag snel en discreet van uw ongedierte probleem af. Bel of mail mij gerust met vragen.

0616154042 info@mailaob.nl

Wij staan voor u klaar


Een duurzaam resultaat is ons uitgangspunt, zo zorgen wij voor een langdurig resultaat bij iedere oplossing. Wij staan graag voor u klaar, 7 dagen per week, tussen 8:00 en 22:00. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact op.

Neem vrijblijvend contact op

Schade en ziektes door ongedierte

Plaagdieren komen overal voor. Niet alleen bij ons in huis of in grote fabrieken en scholen, maar ook in ziekenhuizen en vaak in de agrarische sector. Dat ongedierte niet hygiënisch is weten veel mensen wel, maar weet u ook dat ongedierte vaak grote schade aan uw eigendommen kan aanrichten of zelfs ziektes kan overbrengen? Ongedierte in de voedingsindustrie (ook restaurants en café's) kunnen grote problemen veroorzaken voor personeel en gast.

Vermoed u een ongedierteprobleem? Wij doen graag een inspectie en stellen dan het eventuele probleem vast en inventariseren de risico's. Na wering en/of bestrijding van het ongedierte bent u snel en vakkundig van uw probleem af. Het gebruik van biociden beperken wij altijd tot het minimum en als het kan gebruiken wij het. Zo garanderen wij de veiligheid van mens, dier en milieu ten alle tijden.

Ongediertebestrijding

Ongediertebestrijding voor particulieren

Heeft u thuis last van ongedierte zoals wespen of muizen? Of heeft u last van vlooien of kakkerlakken? Zorg dan dat u snel van deze plaag af komt. Voordat er eventuele schade of ziektes kunnen worden veroorzaakt. Wij zijn gespecialiseerd in de bestrijding van insecten, knaagdieren en mollen. Wij doen dit snel, veilig, discreet en milieubewust. Ziet u vreemde gaatjes in uw houten vloer? Of vindt u onverklaarbaar zaagsel? Ook voor houtaantasters zoals houtworm en boktor kunt u bij ons terecht.

Ongediertebestrijding voor bedrijven en overheden

Heeft uw bedrijf last van ongedierte? Of wilt u voorkomen dat het zover komt? Bij AOB bent u aan het juiste adres voor professioneel advies en een efficiënte ongediertebestrijding en/of preventie. AOB werkt voor bedrijven en lokale overheden. Onze bestrijding is maatwerk. Ook bieden wij onderhoudscontracten aan voor een regelmatige opvolging. Dit alles doen wij  snel, veilig, discreet en milieubewust.

Preventie van ongedierte

Preventie van ongedierte is het belangrijkste in ons vakgebied. Het bestrijden wanneer u iets heeft ontdekt is natuurlijk belangrijk, maar het is in de meeste gevallen ook verstandig om diverse keren per jaar een controle te laten uitvoeren. Wij kunnen dit naar wens combineren met preventieve maatregelen, zodat bijvoorbeeld wespen in uw huis geen mooi nest plekje vinden. Door te werken met eerlijke prijzen en een prettige service hebben wij al veel klanten in de omgeving ongedierte vrij kunnen houden.

Maatwerk in onderhoud

Sommige klanten kiezen voor een onderhoudscontract. Hierdoor hoeven ze zelf niet meer aan eventuele overlast van ongedierte te denken. Horecabedrijven, instellingen en ook particulieren vinden dit een prettige gedachte.
Omdat het bestrijden van ongedierte maatwerk is vindt u op onze website geen overzicht van prijzen. Wij kunnen u wel al laten weten dat we goedkoper zijn dan elders. We komen liever bij u langs voor een vrijblijvend advies en een offerte op maat. Tijdens deze afspraak krijgen wij een goed beeld van uw bedrijf of instelling waardoor we u een passend voorstel kunnen doen.

De meeste klanten kiezen bij ons voor een onderhoudscontract. Hierdoor hoef je zelf niet meer aan het eventuele overlast van ongedierte te denken. Veel bedrijven maar vooral particulieren vinden dit een prettige gedachte. Het bestrijden van ongedierte is in veel gevallen maatwerk, denk aan het formaat van de ruimte maar ook de omvang van de plaag. Om deze reden vindt u hier geen overzicht van onze prijzen. 

Wij komen graag vrijblijvend langs voor advies en een offerte op maat. Samen nemen we de tijd om het probleem te inspecteren zodat wij een passend voorstel kunnen doen. Wilt u een betere, goedkopere en professionelere manier van ongedierte bestrijden? Kies dan voor AOB.

Voorkómen van ongedierte? Laat het over aan de vakman!

Professioneel en veilig

Wij zijn EVM en VCA-VOL gecertificeerd en in bezit van licentie 4 wat inhoudt dat wij ook met fosforwaterstof pellets mogen werken. Wij werken altijd volgens de HACCP-richtlijnen en kunnen daardoor ook klanten bedienen in de voedingsindustrie.. Dit staat garant voor een professionele en veilige aanpak van uw probleem. De regels op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu zijn standaard in onze procedures opgenomen en daarmee onderdeel van ons dagelijks handelen.

Milieubewust

We boeken de beste resultaten wanneer we ons werk in samenspel met onze klanten kunnen doen. Indien het gebruik van biociden voorkomen kan worden zetten we ons daarvoor in. Preventie speelt een belangrijke rol. Door een combinatie van wering, advies en regelmatige inspecties worden problemen vroegtijdig gesignaleerd. Zo komt de preventie van ongedierte in veel gevallen in de plaats van bestrijding (Integrated Pest Management). IPM zorgt er ook voor dat we het gebruik van milieubelastende bestrijdingsmiddelen tot een minimum kunnen beperken.

Vragen of prijsopgave aanvragen

Bent u op zoek naar een deskundige en discrete ongediertebestrijder in Midden-Nederland? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u snel bij ongedierteoverlast of een ander ongedierte probleem.
Bel: 06 - 16 15 4042 (7 dagen per week, tussen 8:00 en 22:00 uur) of vul onderstaand formulier in voor een prijsopgave of het maken van een afspraak.

Velden met een * zijn verplicht