Snel van uw ongedierte af? Bel direct: 06 16 15 4042

Discrete ongediertebestrijding voor Bedrijven

Een discrete oplossing, zodat u door kan gaan met uw werk en uw klanten geen overlast hebben.

Wij leveren ongediertebestrijding oplossingen voor bedrijven, instellingen en overheden. Door jarenlange ervaring hebben wij op ieder moment de juiste werkwijze klaar staan. Wij weten namelijk als geen ander hoe vervelend het is om last te hebben van wespen, muizen of andere ongedierte. Wij zorgen voor een totaaloplossing om uw ongedierteprobleem op te lossen. Met advies op maat en het opstellen van ongediertepreventieplannen leveren wij oplossingen van hoog niveau.

Ongediertebestrijding voor bedrijven

Hoe werkt Amersfoortse Ongediertebestrijding?

Eerst maken wij een inventarisatie. Door middel van diverse inspecties onderzoeken wij de aard en de omvang van het ongedierteprobleem. Het is van belang om hier vroeg bij te zijn, zodat het niet kan uitgroeien tot een oncontroleerbare plaag. Na ons onderzoek stellen wij een rapport op, hierin geven wij advies en vertellen wij de maatregelen die genomen kunnen worden voor het bestrijden van de plaag.

HACCP en wettelijke richtlijnen

In overleg met u beginnen wij met het weren en bestrijden van de plaag. Dit doen wij volgens de HACCP en wettelijke richtlijnen om de plaag effectiever, sneller en veiliger aan te pakken. Onze nazorg bestaat uit een grondige inspectie. Als onderdeel van deze nazorg kunnen we een onderhoudscontract opstellen, zodat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over terug komen van een eventueel ongedierte probleem. Na ieder bezoek ontvangt u uiteraard een uitgebreid rapport.

Wat is uw taak?

Om het ongedierteprobleem goed, veilig en snel op te lossen, is het allerbelangrijkste dat wij toegang hebben tot uw pand. Dan gaan wij aan het werk! 

Ook buiten normale werktijden komen wij langs

Wij komen langs wanneer het u uitkomt. Heeft u een hotel, restaurant of ander soort horecagelegenheid, dan komen wij uiteraard langs buiten uw normale openingstijden. Zo hebben u en uw gasten het geen overlast van onze aanwezigheid.

Discrete werkwijze

Onze auto's zijn bewust niet voorzien van een bedrijfsnaam of ander soort reclame. Op deze manier kunnen wij discreet te werk gaan en merken u bezoekers of gasten onze aanwezigheid nauwelijks.

Preventie van ongedierte

Voorkomen is beter dan verdelgen!

AOB Ongediertebestrijding levert, inventariseert en adviseerd. We maken duidelijke afspraken en zorgen dat er geen onduidelijkheid achteraf ontstaat. Door op een adequate manier te inventariseren, leveren en te adviseren krijgt u bij ons dé enige perfecte oplossing.  Door snel te schakelen beginnen wij over het algemeen binnen 24 uur aan het bestrijden bij u op locatie. Waarbij aandacht voor het milieu een van onze belangrijkste aspecten is. 

Wij kunnen uiteraard bestrijden wanneer een probleem is,  maar onthoudt, voorkomen is beter dan verdelgen! 

Controle

Het is vaak verstandig om diverse moment in het jaar een controle te laten uitvoeren, eventueel samen met de nodige preventieve maatregelen. Door te werken met goede en eerlijke prijzen bieden wij de service die u van een modern bedrijf mag verwachten.

Onderhoud

Maatwerk en onderhoud

De meeste zakelijke klanten kiezen voor een onderhoudscontract op maat. Hierdoor hoeft u zelf niet meer aan overlast van ongedierte te denken. Horecabedrijven, instellingen en eigenaren van bedrijfspanden vinden dit vaak een geruststellende gedachte. Het bestrijden van ongedierte is maatwerk, en de middelen zijn overal anders. Hierdoor vind u op onze website ook geen overzicht van prijzen. Wij kunnen u wel garanderen dat wij goedkoper zijn dat onze collega's. 

Heeft u een ongedierte probleem? Wij komen graag langs voor vrijblijvend advies en een offerte op maat. Tijdens deze afspraak krijgen wij een beeld van uw bedrijf of instelling en aan de hand daarvan kunnen wij u een passen aanbod doen.

Veiligheid

Professioneel en veilig

Om professioneel en veilig ongedierte te mogen bestrijden zijn er diverse regelgevingen opgesteld. Wij zijn hierom EVM en VCA-VOL gecertificeerd en in het bezit van licentie 4. Dit houdt in dat wij ook met fosforwaterstof pellets mogen werken. Daarnaast werken wij altijd volgens de HACCP-richtlijnen. De regelgeving van de VCA-VOL certificering is bij ons standaard in alle procedures opgenomen en hierdoor onderdeel van onze dagelijkse werkwijze.

Op deze manier garanderen wij een professionele en veilige aanpak voor uw probleem.

Amersfoortse Ongediertebestrijding is gecertificeerd

Milieu-bewust

Door een goede communicatie en samenwerking met onze klanten boeken wij de beste resultaten. Omdat wij goed bekend zijn met de HACCP-normen kunnen wij klanten in de voedingsindustrie optimaal van dienst zijn. Indien het gebruik van biociden dan ook voorkomen kan worden zetten wij ons hier graag voor in.
Duurzaamheid is een belangrijk goed in het bestrijden van ongedierte. Door een combinatie van preventie, kundig advies en regelmatige inspecties worden eventuele problemen op tijd waargenomen. Zo kunnen wij in de meeste gevallen zorgen voor ongediertepreventie in plaats van ongediertebestijding (Integrated Pest Management). IPM zorgt er voor dat wij het gebruik van milieubelastende bestrijdingsmiddelen tot een minimum kunnen beperken.

Amersfoortse Ongediertebestrijding werkt altijd Milieubewust

IPM (Integrated Pest Management)

De standaard binnen ons bedrijf is werken volgens IPM. Wij zorgen er voor dat het gebruik van milieubelastende middelen tot een minimum beperkt wordt. AOB Ongediertebestrijding heeft zich de achterliggende jaren ingezet om te kunnen voldoen aan de nieuwste regel en wetgeving. Dit heeft er toe geleid dat we vakbekwaam zijn opgeleid, en ons kunnen houden aan de Europese wetgeving rondom het toepassen van bestrijdingsmiddelen. Wering en preventie zijn daarom onze uitgangsstelling.

Vragen of prijsopgave aanvragen

Bent u op zoek naar een deskundige en discrete ongediertebestrijder in Midden-Nederland? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u snel bij ongedierteoverlast of een ander ongedierte probleem.
Bel: 06 - 16 15 4042 (7 dagen per week, tussen 8:00 en 22:00 uur) of vul onderstaand formulier in voor een prijsopgave of het maken van een afspraak.

Velden met een * zijn verplicht